Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar olağan kapı kolu kadar kabil.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da bölüm önünde bulundurularak standartlara elverişli halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat gayrı kapı imalatları kabil bileğildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir layihamdır. Bu dizayn, ekseriya her seviyede istikamet bileğnöbettiren bir sekans açılı iniş ve merdiven mideerir ve yetersiz veya sıknur alanlarda düzlükın semereli bir şekilde kullanılmasını esenlar.

Yıprak mimarilarda yapı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni örgülarda (ekol, alışdataş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

İzinsiz tören, yazı ve video v.b yararlanmaı neticesinde legal muamelat uygulanacaktır. TEKNODEVA

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip olgunlaşmak, projenize yönlü boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı temin etmek karınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması esenlanabilir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden daha şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil Yangın Merdiveni Kapısı değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir ötekisi bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yamaç merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle kullanım alanından yarar edinmek amacı ile meydana getirilen, en ziyade 100 zat kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet adetsına bentlı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Yangın bapları; son radde kredili ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra ömür alanlarında namına arz bulur. Ciddi bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonra nitelikli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında bapnın göstermiş evetğu performansa fallarak testi fail kuruluş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page